Setari Cookie-uri

Cetona de zmeura: extractul MINUNE care te SLABESTE sanatos

Binecunoscutul Dr. Oz a recomandat, nu demult, cetona de zmerura pentru slabire, generand un adevarat curent pentru acest supliment alimentar.

De unde procuram cetona de zmeura?

Iata recomandarile noastre:

Cetona de zmeura – limite si pareri contra de la specialisti

Unii specialisti contesta recomandarea doctorului Oz in privinta cetozei de zmeura.

cetona de zmeura beneficii

Trebuie sa stiti ca cetoza de zmeura este de fapt o aroma folosita de multa vreme in industria alimentara si cosmetica, aprobata inca din 1965 si care este considerata sigura pentru sanatate, folosita in dozele recomandate.

Gayle Nicholas Scott, farmacist clinician, sustinea intr-un interviu pentru Medscape faptul ca Dr. Oz ar fi trebuit sa afirme ca efectele dovedite ale cetozei de zmeura au fost in asociere cu un program de exercitii fizice.

Citește și:

Reosmina – aceasta este cetona din zmeura – se asemana chimic cu capsaicina (substanta care arde grasimile, intalnita in ardeiul iute) si sinefrina – substanta folosita in unele suplimente pentru slabit, inlocuind efedrina, o substanta cu puternice efecte de slabire, dar care a fost interzisa din pricina efectelor secundare nocive asupra sistemului cardiovascular.

Cetona de zmeura este indicata in doua doze pe zi – o pastila dimineata la micul dejun si una la pranz. Nu este recomandata in a doua jumatate a zilei pentru ca poate tulbura somnul de noapte.

Foto: zmeura si biscuiti dietetici @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.