Setari Cookie-uri

Cum sa tratezi raceala in mod 100% natural

Sa ne tratam racelile prin mijloace blande, dar foarte eficiente si sa ne bucuram de puterea binefacatoare a plantelor medicinale.

Desfunda nasul rapid, fara a vatama mucoasa

Nasul infundat reprezinta un alt simptom sacaitor atunci cand suntem raciti. Stiati ca rinita (nasul infundat) este cea mai comuna afectiune din lume? Rinita este inregistrata in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai raspandita boala la nivel mondial. Senzatia de obtructie la nivel nazal apare din cauza inflamarii mucoasei respiratorii. Rinita nu este deloc o problema banala, ea se asociaza cu respiratie dificila, dureri de cap, oboseala, scaderea capacitatii de concentrare. Ba chiar, din cauza obstructiei nazale se poate ajunge la complicatii precum sinuzita, otita, bronsita sau pneumonia. Pentru a se evita aceste probleme este foarte important sa tratam corespunzator rinita.

Ce putem face?

1. Sa imbunatatim microcirculatia locala
2. Sa invingem virusurile si bacteriile
3. Sa stimulam procesul de vindecare
4. Sa nu distrugem cilii de la nivelul mucoasei

Citește și:

O formula unica, alcatuita din uleiuri si tincturi din plante, poate rezolva toate aceste probleme. Iata care sunt ingredientele naturale eficiente in caz de rinita:

- Uleiul de catina – are actiune antivirala si antibacteriana si efect antiinflamator. Invinge agentii patogeni care provoaca rinita, reduce simptomele rinitei, stimuleaza procesul de vindecare a mucoasei.

- Uleiul de eucalipt – are actiune antivirala si efect decongestionant. Desfunda nasul rapid.

- Uleiul de pin – stimuleaza procesul de vindecare si ajuta la desfundarea nasului.

- Uleiul de menta – reduce simptomele rinitei.

- Tinctura de galbenele – are actiune antivirala si antibacteriana, protejeaza mucoasa nazala si stimuleaza procesul de refacere a acesteia.

- Tinctura de echinacea – stimuleaza imunitatea locala si are un efect puternic in refacerea mucoasei.

Citește și:

Pentru combaterea racelii, eficiente sunt si produsele 100% naturale - Faringospray de la GTS Solution si Rinogel Spray.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.