Setari Cookie-uri

Esti ceea ce mananci: 15+ Cele mai bune alimente pentru corp si minte!

"Suntem ceea ce mancam". Aceasta zicala este foarte adevarata, fiindca alimentele cu care ne hranim ne influenteaza atat starea de bine cat si aspectul fizic. Mai mult decat atat, alimentatia este esentiala pentru buna functionare a creierului si pentru cresterea tonusului. Afla care sunt cele mai bune alimente pe care sa le introduci in dieta ta zilnica. Profita de venirea primaverii si hraneste-te mult mai bine, ca sa te energizezi si ca sa iti imbunatatesti activitatea de zi cu zi.

  • Carbohidrati buni (cereale integrale, fulgi de ovaz, fasolea neagra/alba/verde, mazarea, lintea, paste)

Sa mananci carbohidrati buni este o modalitate excelenta prin care iti poti creste nivelul de concentrare. Ar trebui sa alegi alimente precum untul de alune intins pe o felie de paine integrala. Cand vine vorba despre carbohidrati, cantitatile mici sunt cele mai nimerite. Daca mananci prea multi carbohidrati dintr-o data vei sfarsi prin a te simti de fapt, mai obosit/a.

De exemplu, daca mananci ovaz dimineata, vei avea foarte multa energie si nu vei mai experimenta starea de ameteala de dimineata. Incearca sa introduci acest aliment in alimentatia ta de dimineata, pe cat mai mult posibil.

Citeste si: O dieta echilibrata: 7 carbohidrati sanatosi

  • Suc de portocale

Daca aveti nevoie sa va reenrgizati rapid si sa va mentineti nivelul de concentrare beti un suc dulce si proaspat, de exemplu suc de portocale.[...]

Citește și:

Citeste continuarea in articolul sursa: Suntem ceea ce mancam: 15+ Cele mai bune alimente pentru corp si minte! din Suplimentul Garbo de Tratamente Naturiste la care te poti inscrie si tu.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.