Indiferent ca-i spunem loboda romaneasca sau spanac frantuzesc, bucurati-va de beneficiile ei! Loboda este un aliment extraordinar de primavara, avand proprietati detoxifiante si antioxidante exceptionale.
In anumite tari ale Europei, loboda este considerata nu doar un revitalizant si tonic al organismului, ci si un afrodiziac. Ea este intrebuintata si in tratarea tusei si a inflamatiilor gatului si este apreciata pentru faptul ca stimuleaza metabolismul si intareste sistemul imunitar al organismului.
Consumul de loboda nu doar ca ajuta la curatarea sangelui, dar, gratie proprietatilor sale diuretice, contribuie si la o digestie eficienta. Continutul sau de fibre (100 g de loboda = 10 grame de fibre) o recomanda drept o solutie eficienta pentru reglarea digestiei si prevenirea constipatiei, dar si in prevenirea aparitiei hemoroizilor si a cancerului de colon.[...]
Citeste continuarea in articolul sursa: Loboda - alimentul detoxifiant si antioxidant al primaverii din Suplimentul Garbo de Tratamente Naturiste la care te poti abona si tu.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Irina Fodor, mesaj acid pentru foștii jurați Chefi la cuțite: Nu am scăzut 3, ci am adunat 1..
- SEBASTIAN Professional anunță lansarea inovației PENETRAITT OVERNIGHT SERUM, cu acid hialuronic și niacinamidă
- Eleganță profesională: cum să-ți adaptezi machiajul și coafura de zi pentru o petrecere de seara corporate