Setari Cookie-uri

Loboda - alimentul detoxifiant si antioxidant al primaverii

Indiferent ca-i spunem loboda romaneasca sau spanac frantuzesc, bucurati-va de beneficiile ei! Loboda este un aliment extraordinar de primavara, avand proprietati detoxifiante si antioxidante exceptionale.

In anumite tari ale Europei, loboda este considerata nu doar un revitalizant si tonic al organismului, ci si un afrodiziac. Ea este intrebuintata si in tratarea tusei si a inflamatiilor gatului si este apreciata pentru faptul ca stimuleaza metabolismul si intareste sistemul imunitar al organismului.

Consumul de loboda nu doar ca ajuta la curatarea sangelui, dar, gratie proprietatilor sale diuretice, contribuie si la o digestie eficienta. Continutul sau de fibre (100 g de loboda = 10 grame de fibre) o recomanda drept o solutie eficienta pentru reglarea digestiei si prevenirea constipatiei, dar si in prevenirea aparitiei hemoroizilor si a cancerului de colon.[...]

Citeste continuarea in articolul sursa: Loboda - alimentul detoxifiant si antioxidant al primaverii din Suplimentul Garbo de Tratamente Naturiste la care te poti abona si tu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.