Setari Cookie-uri

Cum sa te VINDECI de orice boala: AURUL organic produs de CORPUL UMAN

In corpul fizic, modificarea celulelor sanatoase in celule bolnave si disfunctiile organelor pornesc din dezechilibrele produse la nivelul moleculei de ADN, adica din cauza faptului ca organismul nu mai este capabil sa-si produca singur metalele de care are nevoie.

Cum ne reprogramam ADN-ul pentru o sanatate perfecta

In corpul fizic, modificarea celulelor sanatoase in celule bolnave si disfunctiile organelor pornesc din dezechilibrele produse la nivelul moleculei de ADN, adica din cauza faptului ca organismul nu mai este capabil sa-si produca singur metalele de care are nevoie. De exemplu, in cazul cancerului, informatia in ADN este atat de alterata incat organismul incepe sa creeze celule diferite de cele care se intalnesc in mod normal in organism. Studiile efectuate de catre multi oameni de stiinta din medicina (Antoine Bechamp, Royal Raymond Rife, Richard Hammer, etc) au aratat ca de fapt orice proces de boala este un proces de „alterare” a codului ADN, organismul incepand sa produca celule diferite de celulele normale din corp (fungi, bacterii, virusi, microbi, etc).

Citește și:

programare-adn-aur-coloidal-vindecare.jpg

Devine astfel evident ca orice proces de vindecare si regenerare presupune restabilirea functiilor normale ale ADN-ului, deoarece acesta este „reteta” necesara sintezei de proteine, molecule organice esentiale pentru organismele vii. Este lesne de inteles de ce incercarile medicinii alopate de tratare a bolilor esueaza. Exista in zilele noastre o intelegere gresita a evolutiei medicinii clasice. Pacientii cred ca progresul constant in acest domeniu conduce automat la imbunatatiri in starea de sanatate. In realitate, nu doar ca aceste imbunatatiri nu au avut loc, ci din contra, existenta antibioticelor, vaccinurilor, terapiilor agresive precum chimioterapia, si aparitia fiecarui nou medicament cu efecte adverse puternice fac mai mult rau la niveluri din ce in ce mai profunde in organism.

Studiile si cercetarile oamenilor de stiinta concluzioneaza ca exista 2 posibilitati de restabilire a normalitatii la nivelul ADN-ului si deci a restabilirii starii de sanatate in intregul organism. Prima este REPETITIA unei formule mentale (sugestie), de exemplu, faimoasa afirmatie cu care psihologul Émile Coué a vindecat mii de oameni de boli incurabile: „Cu fiecare zi ce trece ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere.” Efectele fiziologice ale sugestiei (atat benefice cat si distructive) sunt demonstrate stiintific si clinic.

Citește și:

A doua cale de restructurare a moleculelor ADN este prin inducerea la nivelul celulelor a unei influente energetice foarte fine, iar acest lucru poate fi realizat de terapiile vibrationale (homeopatia, acupunctura, electroterapia, cristaloterapia, fitoterapia, astrologia, etc.). Paradoxal, desi foarte slabe, aceste tipuri de terapii actioneaza la un nivel profund restructurand ADN-ul si stimuland organismul sa-si produca singur mineralele si moleculele organice esentiale pentru ca toate organele sa functioneze perfect. Un aspect deosebit de important in procesul de restabilire a starii de sanatate este faptul ca nu exista doi indivizi care sa se manifeste identic chiar daca au acelasi dezechilibru si de aceea nici metodele de tratament nu trebuie sa fie universale (cum sunt in cazul medicinii clasice). Spre deosebire de medicina alopata care opereaza exclusiv cu notiunea de maladie, terapiile vibrationale sunt individualizate. Este avuta in vedere structura specifica a individului, si nu boala.

Citește și:

Foto: programare ADN - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.