Setari Cookie-uri

3 Remedii NATURALE pentru pietre la RINICHI

Rinichii sunt organe vitale pentru organismul nostru. Rinchii filtreaza sangele de toxine, fiind unele din organele principale responsabile de detoxifiere.

Sanatatea rinichilor: suc de pepene cu lamaie

Pepenele rosu este bogat in apa si agenti care mentin hidratarea organismului si favorizeaza diureza, ceea ce conuce in mod secundar la detoxifierea organismului. Cititi aici mai multe beneficii ale pepenelui rosu.

sucuri care dizolva pietrele la rinichi

Lamaia, ca si alte citrice, este eficienta in mentinerea tonusului vascular, avand totodata rol de stimulare a regenerarii tisulare prin continutul ridicat de vitamina C. Totusi trebuie sa stiti ca alimentele cu gust acru nu se vor consuma niciodata in exces, pentru ca, la polul opus, pot favoriza formarea pietrelor la rinichi daca sunt consumate abuziv.

Pentru prepararea acestui suc puneti in blender o felie de pepene rosu cu tot cu seminte (acestea prezinta proprietati antioxidante), apoi adaugati o lingurita de zeama de lamaie.

Acest suc va fi consumat dimineata pe stomacul gol, imediat dupa trezire. Sucul se va consuma proaspat, fiind ideal pentru sanatatea rinichilor pe timp de vara.

Citește și:

Foto: smoothie cu pepene pentru rinichi - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.