Setari Cookie-uri

5 Suplimente pentru DETOXIFIEREA intensa a organismului

Iti propunem sa descoperi suplimente naturiste pentru detoxifierea colonului, detoxifierea ficatului si a organismului in general.

Spirulina

Spirulina

Supliment alimentar detoxifiant disponibil in magazinele PrimaDrogherie.ro

Spirulina - cea mai indicata sursa naturala - asigura necesarul zilnic de proteine, vitamine, minerale, prelungeste viata, pastreaza armonia organismului si intelectul.
Efecte: Supliment nutritional ecologic pur, intervine in reglarea tuturor functiilor organismului: Regleaza metabolismul si activitatea sistemului endocrin. Rol antioxidant si regenerant, accelereaza procesul de vindecare. Fortifica sistemul imunitar si creste rezistenta organismului la infectii. Creste numarul de eritrocite si stimuleaza productia de hemoglobina. Are actiune detoxifianta si hepatoprotectoare, eliminand din organism produsii toxici si metalele grele. Reduce actiunea toxica a medicamentelor si absorbtia agentilor dietetici cancerigeni. Adjuvant in controlul greutatii corporale prin reducerea apetitului si activitatea sa hipolipemianta, hipocolesterolemianta si de reglare a glicemiei.
Recomandari: Mentine un tonus ridicat si creste vitalitatea si rezistenta organismului. Perioade de efort fizic solicitant (ca sursa suplimentara de albumina si energie) sau efort intelectual sustinut (examene). Stari de oboseala, insomnie, astenie, convalescenta, anemie, hipocalcemie. Persoanelor care consuma alcool, cafea, fumatorilor. In tratamente diuretice, digestie dificila sau restrictiva, constipatie. Cure de slabire. Mijloc geriatric pentru profilaxia imbatranirii timpurii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.