Setari Cookie-uri

5 Remedii naturiste pe baza de catina

Catina prezinta proprietati deosebite, intens regeneratoare, detoxifiante si stimulente, Iti propunem sa descoperi 5 produse pe baza de catina, care iti pot aduce multe beneficii in viata de zi cu zi.

ULEI CATINA

ULEI CATINA

Produsul poate fi achizitionat online din magazinele Cufarulnaturii.ro

Actiune: Produsul este un extract uleios din fructe de catina, recunoscuta pentru multiplele sale efecte benefice asupra organismului uman, datorita continutului ridicat in vitamine (A, C, D, E, K, F), carotenoizi (in special β-caroten), fitosteroli, oligoelemente (K, Mg, Fe), lecitine si fosfolecitine si acizi grasi polinesaturati.
Uleiul de catina utilizat intern actioneaza ca si tonifiant general, antianemic, vitaminizant, este stimulatorul sistemului imunitar, trofic vascular si nervos, regenerator ai pigmentilor retinieni, protector coronarian, antiaterosclerotic, incetinitor al procesului de imbatranire si previne aparitia cancerului.
Ca si adjuvant in tratamentul intern al unor afectiuni dermatologice, diverse artroze, osteoporoza, afectiuni ale aparatului respirator, cardiovascular si digestive.
Are o activitate deosebita in hepatite cornice, afectiuni uro-genitale, neurologice si psihice. Totodata poate ajuta la stagnarea si regresul diverselor afectiuni oculare.
Uleiul de catina utilizat extern, se utilizeaza in tratarea locala a eczemelor, arsurilor chimice si termice, degeraturilor si a ranilor cu vindecare lenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.