Setari Cookie-uri

5 Alimente sub forma de PUDRA pe care sa le ai in casa

Alimentele sub forma de pudra sunt o sursa excelenta de nutrienti, vitamine si minerale, fiind foarte usor de folosit in bucatarie.

Pudra de fucus alga bruna

Pudra de fucus alga bruna

Acest produs il gasiti pe site-ul Bioportal.ro

Algele marine contin din abundenta minerale si oligoelemente, enzime, aminoacizi, o serie de vitamine, mucilagii, clorofila, substante amare, polizaharide si polifenoli, fapt pentru care sunt clasificate drept alimente medicament. Populatia tarilor asiatice beneficiaza de milenii de efectele tamaduitoare ale algelor marine. Fucus vesiculosus sau alga bruna, cunoscut si utilizat pe scara larga in produsele cosmetice, poseda proprietati farmacologice si farmacodinamice multiple, din care evidentiem faptul ca este puternic remineralizant, favorizeaza schimburile metabolice, este stimulant al circulatiei sanguine, are efect de reglare a hidratarii pielii.
Astazi, fucus este un ingredient esential de slabire si refermizare, la care se apeleaza in tratamentele efectuate in statiuni balneare, in saloane de infrumusetare si talasoterapie. Utilizarea algelor in cosmetica a cunoscut avant odata cu descoperirea unor substante active cu efect de intinerire si este un ajutor pretios in curele de slabire. Pudra sau extractul de alga bruna este utilizat pe scara larga in cadrul tratamentelor spa sub forma de impachetari pentru slabit, compozitii pentru tratarea vergeturilor si a celulitei, dar si in terapii antistres. Pudra de fucus isi produce efectul in cadrul produselor de masaj, gomaj sau impachetari corporale pe aglomerarile de grasimi, zone afectate de celulita, pe zona anterioara a gatului, in zonele cu tulburari circulatorii, cicatrice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.