Pelinul este astazi utilizat la fabricarea lichiorurilor, a Absintului, a tincturilor si la fabricarea unor bauturi alcxoolice.
Ceaiul de pelin insa ramane forma de utilizare care pastreaza cel mai mult proprietatile terapeutice ale acestei plante.
Beneficiile ceaiului de pelin sunt cunoscute de mii de ani, grecii antici folosind acest ceai pentru propietatile sale antipiretice, antispastice, vermifuge si antiinflamatorii.
Beneficiile ceaiului de pelin - uz internBaut cald sau la temperatura camerei, ceaiul de pelin are urmatoarele beneficii:
-
Kudika
Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician dezvaluie secretele...
-
Alexandra Chivu
Dieta epigenetică, un stil de viață dincolo de calorii. Ce...
-
Kudika
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de pilates dezvăluie 10...
-
Alexandra Chivu
Meniu pentru o viață sănătoasă: Descoperă cele mai bune alegeri...
-
Kudika
Psihoterapeutul Diana Vasile, Co-fondator și Președinte al ISTT,...
-
Iulia Maftei (Dibu)
Interviu cu Dr. Diana Mihai, medic primar Obstetrică-Ginecologie :...
-
Kudika
27% dintre români vor să slăbească în medie 10,13 kilograme, iar în...
-
Alexandra Chivu
Strălucind în maternitate - ghid pentru viitoarele mămici: cum își...
-
Alexandra Chivu
Ghid pentru viitoarele mame: ce analize trebuie să faci înainte de...
Spune-ti parerea!