Setari Cookie-uri

Reteta din strabuni: Cum sa prepari in casa un ANTIBIOTIC NATURAL

Atunci cand vine vorba despre antibioticele pe care le gasim in farmacie, ar trebui sa fim foarte retinuti si selectivi. Aceste masuri este indicat sa le luam nu pentru ca antibioticele nu ar fi eficiente, caci sunt, ci pentru ca in timp putem capata rezistenta, iar in astfel de situatii chiar si infectiile banale pot avea risc de deces.

Va propunem astazi sa descoperiti o reteta de preparare in casa a unui antibiotic natural, care poate fi consumat atat de catre adulti, cat si de catre batrani sau copii cu varsta de peste 4 ani.

Reteta presupune amestecul in cantitati stricte a unor ingrediente deosebit de active, care lupta in mod natural impotriva bacteriilor, fungilor si virusurilor si care totodata activeaza mecanismele de lupta proprii ale organismului nostru.

antibiotic natural cu hrean

Dintre toti, copiii sunt cei mai receptivi, iar batranii cel mai putin responsivi la eficienta acestui tratament. Cu toate acestea, merita sa luati acest tratament natural inainte de a incerca tratamentele cu antibiotice din comert. Trebuie sa stiti ca majoritatea pastilelor prezinta si efecte adverse, de aceea nu treuie ca acestea sa reprezinte prima alternativa, ci tratamentele naturiste.

Citește și:

Acest tratament naturist este recomandat in infectiile usoare, in viroze, raceli, infectii intestinale, dar nu poate fi suficient pentru infectiile grave, cum ar fi: infectiile renale acute, pneumoniile, peritonita, meningita, encefalita, hepatita, otita, Helicobacter pylori etc.

Cand putem folosi acest antibiotic natural

Acest antibiotic este indicat ca tratament sau adjuvant in:

  • Diaree;
  • Raceala;
  • Amigdalita;
  • Febra usoara;
  • Infectii usoare ale dintilor;
  • Sinuzite;
  • Infectii usoare la nivelul gurii;
  • Este recomandat persoanelor care se imbolnavesc des;
  • In candidoza orala;
  • In unele boli infectioase cronice, ca adjuvant.

Consultati medicul pentr a va asigura ca starea dumneavoastra de sanatate nu este grava.

Reteta din strabuni: cum sa prepari in casa un antibiotic natural

Aceasta reteta este folosita de sute de ani de catre bunicii si strabunii nostri, fiind considerata un leac eficient pentru majoritatea infectiilor cu care se confruntau.

Citește și:

Ingrediente – iata de ce aveti nevoie pentru prepararea acestui antibiotic natural:[Citeste continuarea in pagina urmatoare]

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.