Setari Cookie-uri

LEURDA: Cel mai puternic detoxifiant al primaverii

Leurda este cunoscuta pentru gustul sau delicios si aroma intensa, asemanatoare usturoiului, motiv pentru care mai este numita si usutroi salbatic sau usturoi de padure. Leurda este o planta utilizata de mii de ani pentru beneficiile sale medicinale si se pare ca aceasta creste doar pe batranul nostru continent, incercarile de aclimatizare pe alte meleaguri avand un final nereusit.

Leurda previne aparitia cancerelor digestive

Bogata in fibre si vitamine, leurda se numara printre vegetalele care ajuta in prevenirea aparitiei cancerelor digestive (gastric, de colon, colorectal). Nutritionistii recomanda ca cel putin jumatate din alimentatia zilnica sa fie reprezentata de vegetale.

Leurda: adjuvant in tratarea inectiilor urinare

Leurda contine substante antiseptice, antibacteriene, antivirale, stimuleaza imunitatea organismului si diureza. Pentru rezultate bune, se administreaza cate 4 linguri de tinctura pe zi de leurda, timp de o luna. Tinctura de leurda este indicata pentru tratarea infectiilor urinare si a cistitelor, dar si pentru prevenirea aparitiei pietrelor la rinichi.

Va recomandam Tinctura de Leurda disponibila pe site-ul Vegis.ro

Leurda previne si trataeaza afectiunile sistemului nervos

Consumul de leurda ajuta in obtinerea unui somn mai sanatos, combatand insomnia si imbunatatind calitatea somnului.

Citește și:

Leurda ajuta de asemenea in stimularea memoriei si imbunatateste circulatia sanguina cerebrala, fiind recomandata in astenia de primavara, depresii sau suprasolicitare intelectuala.

Consumati fara restrictii leurda in sezon si va veti bucura de o reala imbunatatire a starii de sanatate.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.