Setari Cookie-uri

Echinaceea 卜etoda minune de combatere a racelilor

Racelile ne pandesc la tot pasul in sezonul rece, imunitatea este precara, iar sanatatea ne poate fi usor afectata. Natura ne-a pus la dispozitie diverse metode prin care sa putem combate racelile si gripa, metode care cresc imunitaatea si rezistenta in fata infectiilor, scad riscul de infectare bacteriana si combat eficient febra. Una dintre cele mai utilizate plante pentru combaterea racelilor este echinaceea.

Care sunt precautiile in utilizarea echinaceei?

Echinaceea trebui utilizata cu precautie de persoane cu risc alergic.
Deasemenea tinctura de echinacee, continand alcool, nu este indicata persoanelor care prezinta ulcere aide, gastrite, robleme hepatice (hepatita, insuficienta hepatica, ciroza). Acestor persoane li se recomanda ceaiul de echinacee sau capsulele cu echinacee.

Tratamentul cu echinaceea se tine aproximativ 3 saptamani, urmat apoi de o pauza de 1-2 saptamani. Aceasta pauza este importanta pentru ca echinaceea produce toleranta, astfel organismul se poate “obisnui” cu ea daca nu faceti aceste pauze si efectele sale scad.

Echinaceea trebui utilizata cu precautie de pacientii care fac tratament homenopat, acesta fiind un tratament destul de strict si riguros. De aceea se recomanda consultul medicului homeopta in cazul in care utilizati sau doriti sa recurgeti la terapii homeopate.

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.