Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste pentru boli ginecologice

Candidoza, trichomoniaza, tulburarile menstruale sunt doar cateva dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntam frecvent de-a lungul vietii. Diagnosticul cert nu poate fi pus decat de catre un medic specialist, iar tratamentele naturiste nu asigura intotdeauna un succes terapeutic. Prin urmare, daca optati pentru varianta naturista de tratament, este bine sa discutati cu medicul dvoastra inainte.

Tratamentul naturist pentru hipermenoree este dat de cretisoara uscata si pisata (sau rasnita), din care se obtine o pulbere. Pulberea se administreaza dimineata, inainte de masa, cate 3 lingurite. El trebuie inceput cu cateva zile inainte de menstra si trebuie mentinut pe toata durata acestuia si eventual inca 1-2 zile dupa incetarea sangerarii.

Hipomenoreea presupune scaderea cantitatii de lichid menstrual, sub 3 zile, cauzata frecvent de stres, disfunctii hormonale, intoxicatii, boli inflamatorii locale. Tratamentul incepe cu 1 saptamana inainte menstrei si se continua pana la 1 saptamana dupa terminarea acesteia.

Reteta:
Tinctura 10%, 40-50 de picaturi, de 2-3 ori/zi, intre mese, din: radacina de lemn dulce (20 parti), rostopasca (1 parte), motul curcanului 7 parti, frunze de caocaz negru (3 parti), radacina de patrunjel (10 parti), fructe de fenicul (3 parti) si frunze de tuia( 20 parti).



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.