Setari Cookie-uri

8 retete de frumusete cu afine

Afinele sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc sanatatii si frumusetii corporale, fiind folosite de secole in medicina si cosmetica.

Tratamente anticelulitice cu afine

Afinele pot fi folosite cu incredere in tratamentele anticelulitice: accelereaza arderea grasimilor, refac structura de colagen subcutanata care a fost afectata de celulita, imbunatatesc circulatia locala si impiedica reaparitia celulitei. Insa pentru toate aceste efecte este nevoie sa folositi afinele atat ca uz xtern, cat si ca uz intern.

Se recomanda urmatoarele tratamente (toate trebuie urmate):

- Zilnic consumati trei cani de ceai de afine (la o cana 1-2 plicuri de ceai de afine sau o lingura fara varf de fructe uscate);

- Puneti la fiecare baie 10-15 picaturi de ulei de afine in apa;

- Masati puternic timp de 15 minute pielea cu ulei de afine, in special in zona afectata de celulita. Acest masaj este indicat de doua ori pe saptamana.

- Folositi impachetari cu ceai de afine. Se pregateste un material de domensiuni potrivite (in functie de zona afectata de celulita) si se inmoaie in ceai concentrat de afine (8 plicuri de ceai sau 200 grame de afine uscate la un litru de apa). Se aplica apoi compresa in zona afectata de celulita si se lasa sa actioneze jumatate de ora. Aceste comprese se recomanda de doua ori pe saptamana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.