Setari Cookie-uri

Renunta la fumat prin biorezonanta

In ultimul deceniu progresele medicinei vis-a-vis de renuntarea la fumat nu au fost spectaculoase pentru ca nu au adus o metoda eficienta care sa vina in ajutorul persoanelor fumatoare in tentativa acestora de stopare a consumului de tigari. Pana de curand nu erau disponibile decat metode de substitutie de genul gumei cu nicotina, patchurilor cu nicotina, ceaiurilor anti-fumat. De cele mai multe ori aceste aceste metode se dovedeau ineficiente daca nu erau completate de o ambitie si o vointa puternica. Si cum cel mai frecvent acestea din urma lipseseau, persoanele fumatoare erau condamnate sa-si continue dependenta pentru acest viciu.

Terapia se desfasoara intr-o singura sendita, dureaza mai putin de o jumatate de ora, nu este o metoda invaziva si nu produce nici un fel de discomfort persoanei asupra careia se aplica.
Aceasta terapie exista de mai multi ani in numeroase tari din lume si trateaza cu succes pana si pe cei mai impatimiti fumatori. De curand, metoda a fost introdusa si in Romania, existand pana in prezent centre in mai multe orase mari din tara.

Conform specalistilor, eficienta acestei terapii este de 90% la o luna dupa tratament si de 70% dupa primul an. Contraindicatiile metodei vizeaza pacientii cu epilepsie, boli psihice, cei cu insuficienta renala si hepatica. Nu pot apela la aceasta metoda nici persoanele cu peacemakere cardiace, implanturi metalice si nici femeile aflate in primul trimestru de sarcina.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.