Setari Cookie-uri

5 plante panaceu - minuni pentru sanatate

Medicina naturista are efecte fntastice daca este folosita cu precadere in domeniul preventiei.

Spirulina

Aceasta alga prezinta numeroase proprietati curative. Ceea ce face speciala aceasta planta este faptul ca ea contine anumite substante care se gasesc foarte rar in natura, spirulina fiind o alga veche ce traieste de miliarde de ani pe Pamant. Ca principii active, spirulina este considerata o microalga, o planta ce se afla intre regnul vegetal si cel animal. Aceasta are numeroase beneficii precum:
- Regenerare celulara, fiind astfel utila in vindecarea unor rani sau in cazul distructiilor tisulare, cum sunt cele din bolile hepatice cronice;
- Previne imbatranirea;
- Ajuta la vindecarea ranilor;
- Ajuta vederea si previne bolile oftalmologice;
- Normalizeaza flora intestinala;
- Imbunatateste functiile sistemului nervos;
- Intareste imunitatea;
- Scade colesterolul;
- Reda pielii frumusetea, elasticitatea si aspectul tanar, avand de asemena beneficii fortifiante si pentru firul de par etc.

Citește și:

Spirulina are multiple beneficii, insa ar trebui probabil sa facem loc unui mic tratat astfel incat sa le putem enumera pe toate. Desigur, si celelalte plante-panaceu enumerate in articolul curent au mult mai multe beneficii decat am reusit sa redam in informatiile de fata, insa am incercat sa le selectam pe cele mai importante. Concluzia este simpla: consumati fara teama aceste plante care vor face minuni in privinta sanatatii voastre, mai ales daca le integrati intr-un stil de viata corect, cu un regim de hrana sanatos, program de sport adecvat si odihna corecta.

Un articol de Iulia DIBU

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.