Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste pentru acnee

O problema a tenului destul de suparatoare este reprezentata de acnee. Acneea reprezinta de fapt infectarea porilor de la nivelul tenului, insa nu este echivalenta cu simpla prezenta a cosurilor (tot o inflamare a porilor) pe fata.

Sucul de lamaie

Bogate in vitamina C si in substante detoxifiante si antioxidante, lamaile constituie un bun adjuvant in tratamentul acneei. Se stoarce o lamaie si sucul acesteia se aplica de mai multe ori pe zi pe ten, tinandu-se pret de 5 minute.

Usturoiul bun la toate

Sunt foarte cunoscute beneficiile diverse ale usturoiului care, datorita caracterisicilor sale antibacteriene, antiinflamatorii, detoxifiante si antioxidante usturoiul este un bun remediu atat aplicat extern, cat si consumat (3 catei pe zi). Totul este sa va permita stilul de viata, poate cand nu-i nimeni acasa...

Infuzie de urzica

Se pun 50g de urzica uscata peste un litru de apa clocotita. Dupa 30 de minute se spala fata cu infuzia obtinuta sau se poate sta deasupra recipientului ca aburii fierbinti sa dilate porii din ten, sa-i curete si sa actioneze asupra acneei. .

Citește și:

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.