Setari Cookie-uri

Afla efectele consumului de marijuana

Am plecat in scrierea acestui articol de la cateva intrebari care ne-au fost adresate pe Forum. Printre cele mai votate intrebari se regaseste si urmatoarea: "Oamenii care fumeaza marijuana sunt mai putin inteligenti decat cei care nu fumeaza?". Cu alte cuvinte, marijuana prosteste?

(3) Al treilea studiu este realizat de catre University College of London si aduce in discutie un alt aspect al consumului de marijuana. Potrivit cercetatorilor londonezi, consumul de “iarba” stimuleaza intelectul, deoarece s-a demonstrat ca din punct de vedere semantic, un individ descopera noi sensuri pentru cuvintele pe care le foloseste. Cu alte cuvinte un fumator de marijuana dezvolta si descopera noi “logici” ale cuvintelor in timp ce starea lui este alterata de catre acest “drog”.

Intr-un final, nu incercam sa tragem linie si se emitem o concluzie pentru ca, asa cum am spus si mai sus incercam sa tratam acest subiect din punct de vedere jurnalistic nu stiintific, totusi lasam la alegerea fiecaruia concluziile.

Citeste articolul integral pe Yuppy.ro

Sursa foto: sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.