Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de cistitia - Forumul Healthy

Cistatita reprezinta una din infectiile urinare foarte des intalnita in randul femeilor mai ales la varste tinere (20-30 ani), fiind cauzata de multiplicarea in exces a unor bacterii care ajung in aparatul urinar (in mod normal urina este sterila, deci nu se afla microorganisme la nivelul tractului urinar in mod normal).

Gabriy ne sfatuieste: "Salut,

Eu am facut o cura cu tinctura de strugurii ursului.Face f bine avand in vedere ca nu e antibiotic ,caci sunt satula de ele. Le-am luat pe toate. Cel mai important e sa beti apa ,cel putin 1,5 litri apa. Multa sanatate."

Moliliana ne prezinta de asemenea un tratament naturist pentru cistita: Eu pot sa va dau o reteta "babeasca" dar va garantez ca functioneaza... Bine, probabil ca e buna doar in prima faza, cand nu e nevoie de antibiotic...Deci:
Preparati 2l de ceai de musetel (ceva mai concentrat), lasati la infuzat vreo 10 min . Va bagati in pat si beti cei 2 l in 2 ore, stand in pat (e mult mai bine daca ati avea o perna electrica sau o sticla de apa fierbinte). Dupa prima ceasca luati si o aspirina (bayer ar fi mai bine da' nu neaparat). Se pare ca musetelul curata caile urinare. Sanatate !"

Citește și:

Camiflorea are si ea o reteta naturista destul de amanuntita: "Eu am folosit cura cu ienupar, adica in prima zi 4 boabe pe stomacul gol, a doua zi 5, se creste treptat pana se ajunge la 15 boabe si apoi se ia in sens invers. Aceste boabe se mesteca pur si simplu, in perioada asta se beau cantitati mari de ceai diuretic, puteti folosi chiar si cura cu musetel recomandata de cineva tot aici, nu are cum face rau la stomac si intestine, dimpotriva, se produce o detoxifiere. caldura la picioare si in zona pelviana si sanatate. Pt cistitele recidivante, e bine sa se foloseasca cura de doua-trei ori pe an. antibioticele administrate fara urocultura si antibiograma nu fac decat rau: distrug flora saprofita iar microbii pe care ii avem pot deveni rezistenti la acele medicamente. Pt calmarea durerilor e bun un antiinflamator din scoarta de salcie alba, lecitina din soia si vitamina C cu bioflavonoide. Sanatate !"

Citește și:

Nu uitati ca sfaturile medicilor urologi este sa mergeti la analize, sa efectuati o antibiograma si sa luati tratamentul antibiotic corect. Acestui tratament ii puteti asocia metode... naturiste. Pentru alte discutii legate de acest subiect sau despre orice tema legata de sanatate si frumusete va asteptam cu drag pe Forumul healthy.

Pe aceasta tema va recomandam sa cititi si : " Tot ce trebuie sa stii despre infectiile urinare" si "Preventia infectiilor urinare".

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.