Setari Cookie-uri

Candidoza? Tratamente naturiste care inving Candida albicans

Candidoza (afectiunea vaginala produsa de Caldida albicans) este recunoscuta ca fiind cea mai frecventa afectiune genitala a femeii, statisticile sugerand ca aproape orice femeie a avut candidoza simptomatica pana la varsta de 30 de ani.

Cum apare candidoza?


Candidoza? Tratamente naturiste si metode naturale care inving Candida albicans

Candidoza reprezinta afectiunea vaginala (vaginita) datorata unei ciuperci numita Candida albicans. Aceasta ciuperca traieste in mod normal in flora bacteriana a vaginului, insa uneori, prin dezechilibre datorate scaderii generale a imunitatii, este perturbat la randul sau si echilibrul florei vaginale unde bacteriile se inmultesc limitat, astfel incat sa permita existenta si celorlalte microorganisme care traiesc local in mod normal la femeia sanatoasa.


In aceste situatii de scadere a imunitatii generale sau deshidratare (stres, caldula, hidratare insuficienta, infectii de orice fel, suprasolicitare, contacte sexuale inadecvate etc.) Candida albicans se poate imnulti peste masura, determinand vaginita care ii poarta numele: candidoza.

Tratamente naturiste si alte metode naturale care combat candidoza

Candidoza? Tratamente naturiste si metode naturale care inving Candida albicans

Spalalturi vaginale cu ceaiuri medicinale



Spalaturile vaginale sau irigatiile vaginale se pot face cu ceaiuri diluate si usor racite (sa fie caldute in momentul folosirii) de:
  • musetel,
  • galbenele,
  • sunatoare,
  • pelin,
  • rostopasca.
  • Coada soricelului
  • Traista ciobanului
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.