Setari Cookie-uri

7 Boli genitale care dovedesc ca te insala

Ma insala, nu ma insala? O intrebare frecventa in randul femeilor care se gasesc intr-o relatie stabila.

Chlamydia este iarasi un microorganism sensibil si un astfel de rezultat al secretiilor vaginale va poate trimite cu gandul la inselare.

7 Boli genitale care dovedesc ca te inseala: infectie vaginala, chlamydia, chlamydiaza, trichomonas, trichomonaza, hiv, sifilis, ureaplasma, ureaplasma vaginala, mycoplasma, mycoplasma vaginala, candidoza, gardnerella

Ureaplasma si Mycoplasma

Sunt infectii date de bacterii considerate a fi cele mai mici, nu au perete celular propriu ceea ce le face mult mai rezistente la toata gama de antibiotice care actioneaza prin distrugerea peretelui celular.

Nu este obligatoriu sa fie contactate sexual, dar ridica un semn de intrebare asupra fidelitatii partenerului mai ales daca stii ca nu s-a schimbat nimic in stilul tau de viata si totusi te pomenesti cu un astfel de rezultat al secretiilor vaginale.

Sifilis

Ei bine daca Doamne-fereste apare un astfel de rezultat, speram ca diagnosticul sa fie precoce. Exista posibilitatea sa se infecteze si prin intermediul „acelor”, dar daca stii ca nu a avut nici-un accident care sa il fi putut expune la o astfel de infectie, atunci foarte probabil te insala.

Citește și:

HIV

HIV-ul nu se transmite doar prin contact sexual, de aceea in acest caz exista un semn al intrebarii asupra fidelitatii, dar HIV-ul de poate contacta si prin utilizarea acelor incorect sterilizate sau al altor obiecte care produce sangerarea. De exemplu tatuarea prezinta un astfel de risc.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.