Setari Cookie-uri

10 Produse pentru ingrijirea si sanatatea intima

Descopera produse naturiste sau de ultima generatie pentru ingrijirea si sanatatea intima. Iti propunem tratamente naturiste pentru afectiunile ginecologice, geluri BIO de ingrijire intima, dar si produse de ingrijire revolutionare, fara efecte toxice asupra organismului, asa cum este cupa menstruala. In fiecare pagina a acestui articol poti descoperi un produs care sa te incante.

Cupa Menstruala

Cupa Menstruala

BIO-Cosmetics va ofera cupa menstruala, o alternativa mai sanatoasa pentru tampoane si absorbante. Iriscup se adapteaza perfect peretilor vaginali, colectand fluidul menstrual, in loc de absorbtie, fara scurgeri, fara alterarea mucoasei vaginale si fara impiedicarea lubrifierii naturale.
Cupa este confectionata din silicon medical, un material inert chimic. Astfel, materialul este sigur pentru a intra in conact cu corpul tau si nu va cauza nici un tip de reactii (precum alergii sau inflamatii). Este un produs non-toxic, inalterabil, inodor si sterilizabil.
Iriscup este adecvat pentru toate femeile, inclusiv pentru cele cu alergii dermatologice, alergii la tampoane sau latex.
Potrivita pentru sport, calatorii, dormit etc.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.