Spune adio ochelarilor aburiti!

Aburirea lentilelor este o situatie deranjanta pentru cei care poarta ochelari - 75% dintre acestia* isi doresc lentile anti-aburire care sa elimine disconfortul produs cand au loc schimbari bruste de temperatura.

Aburirea lentilelor este o situatie deranjanta pentru cei care poarta ochelari - 75% dintre acestia isi doresc lentile anti-aburire care sa elimine disconfortul produs cand au loc schimbari bruste de temperatura.


Spune adio ochelarilor aburiti!Fenomenul de aburire obtureaza vederea si apare frecvent in timpul activitatilor zilnice, la trecerea de la un mediu rece la unul cald, in timpul gatitului, consumului de bauturi sau de mancaruri calde, ori in timpul practicarii unor sporturi (ca joggingul, ciclismul, skiul).


Lentilele OptiFog au proprietati anti-aburire si se folosesc impreuna cu solutia OptiFog Activator. Aceasta distribuie uniform picaturile de apa, formand o pelicula de apa invizibila ce se va evapora ulterior. Avantajul oferit de OptiFog este ca asigura, indiferent de conditiile meteo sau de variatiile de temperatura, o imagine clara. Produsul este disponibil pentru lentile incolore, fotocromatice si de soare.


In 2011, tehnologia patentata OptiFog a fost recunoscuta la nivel mondial, primind cea mai inalta distinctie pentru inovatia anului la Targul International de Optica de la Paris. “Intr-adevar, Optifog a revolutionat industria lentilelor de ochelari, fiind prima tehnologie anti-aburire din lume ce combina un tratament special aplicat pe lentile si un activator cu proprietati hidrofilice”, afirma Pascal Gery, General Manager Essilor Romania.


“Cautam in permanenta sa ne inovam produsele, pentru ca vrem ca ele sa fie cat mai potrivite nevoilor clientilor nostri. Munca noastra de cercetare se desfasoara in trei tari cu expertiza recunoscuta in domeniul opticii - Franta, SUA si Japonia. In laboratoarele din aceste tari testam si dezvoltam lentile pentru a oferi confort in orice moment al zilei si solutii personalizate tuturor purtatorilor de ochelari”, a mai adaugat acesta.Comunicat de presa

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri