Setari Cookie-uri

Privire senzuala, vedere perfecta: avantajele lentilelor de contact

Pentru ca deseori am fost intrebati care sunt avantajele lentilelor de contact, ne-am decis sa le prezentam pe scurt in acest articol.

lentile de contact avantaje Inainte de toate, e bine de stiut ca lentilele de contact nu se aleg in functie de ambalaj, producator sau pentru ca le poarta o cunostinta. Fie ca sunt lentile medicale, fie estetice, trebuie sa urmezi sfatul si aprobarea medicului. In cazul celor medicale, opticianul va stabili dioptria si tipul de lentila optime necesitatilor tale. Intr-adevar, experienta prietenilor poate fi de folos, insa doar in ceea ce priveste gradul de umidificare al lentilei, grosimea acesteia si comportamentul lentilei pe parcursul zilei/ perioadei de purtare.
In continuare, vom prezenta cele mai importante avantaje ale lentilelor de contact.

Avantajele lentilelor de conatct

Ofera un confort estetic

Prioritar pentru cei mai multi dintre noi este aspectul estetic. De cate ori nu ai avut impresia ca, oricat ai cauta prin magazine, e de negasit o rama care sa iti stea bine si sa te reprezinte?! Lentilele de contact nu iti modifica fizionomia fetei si nici nu creeaza o stare de disconfort. Fata ramane libera si nu mai exista problema ramelor cu care sa iti stea bine sau care sa lase urme la purtare.

Citește și:

Machiajul va fi mai usor de aplicat si va iesi mult mai bine in evidenta. Vei avea posibilitatea sa realizezi un machiaj corect, cu linii drepte, combinand armonios culorile. Vederea foarte buna, sustinuta prin purtarea lentilelor de contact, iti poate conferi, zi de zi, increderea in sine, atat de necesara pentru a reusi in tot ce iti propui.

Mai mult, poti opta pentru lentilele de contact colorate cu dioptrii, ce ofera aceeasi claritate vizuala ca lentilele medicale obisnuite.

In plus, lentilele de contact sunt singura solutie estetica pentru persoanele cu dioptrii mari, ai caror ochelari sunt grosi, grei si au aspectul unui con.

Elimina micile disconforturi de zi cu zi

Lentilele de contact nu se aburesc si nu iti limiteaza campul vizual, chiar daca afara ploua sau ninge.
Sunt usoare si te scapa de greutatea ramelor de ochelari, care, uneori, aluneca sau trebuie ajustate.

Citește și:

Lentilele permit purtarea ochelarilor de soare. Ochii, ca si pielea, trebuie protejati de soare. Cum nu putem purta ochelarii de soare peste cei de vedere, dar nici nu acceptam sa vedem lumea in “ceata”, atunci lentilele de contact reprezinta singura solutie eficienta.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.