Setari Cookie-uri

Ziua in care am fost diagnosticat cu cancer - ziua in care am inceput sa traiesc

Pe data de 2 octombrie 1996, Lance Armstrong, de 7 ori castigator al turneului Tour de France, a realizat ca trebuie sa puna stapanire pe viata lui si ca nu poate lua nimic drept bun. A luat decizia de a infrunta boala lui cu putere, curaj si demnitate. Pe data de 2 octombrie, Lance Armstrong a devenit un supravietuitor.

Pe data de 2 si 3 octombrie membrii clubului Temerarii si voluntarii Asociatia Little People vor organiza campanii de strangere de fonduri in Iulius Mall din Cluj-Napoca si Baneasa Shopping City din Bucuresti. Strangerea de fonduri va consta in vinderea de bratari galbene cu inscriptia ”Temerarii stiu ca se poate –Poti Si Tu!”. Fondurile stranse in urma celor 2 zile de campanie vor fi folosite pentru renovarea unei camera de joaca si terapie in Spitalul ,,Sfanta Maria” din Iasi, asa cum au decis tinerii supravietuitori de cancer din Romania.

Publicul clujean va avea oportunitatea sa vizioneze o expozitie inedita cu lucrarile copiilor internati pe sectiile oncopediatrice. Lucrarile expozitiei au fost realizate in cadrul proiectului ,,Caruta Creativa” prin programul de sanatate ,,Pot Ajuta?” finantat de MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate.
Face-painting, baloane si prajituri in culori galbene vor transforma acest weekend intr-un eveniment interactiv si distractiv!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.