Setari Cookie-uri

De ce femeile din China nu fac cancer la san?

Orice femeie care a citit despre cancerul la san sau chiar s-a confruntat cu el stie ca anumiti factori de risc precum varsta, menstruatia timpurie, menopauza cu debut intarziat ori o familie de antecedente nu pot fi controlati. Exista insa si alti factori de risc ce pot fi controlati de noi, femeile, cu usurinta.

Totusi, numeroase femei care tin o dieta echilibrata, scazuta in grasimi si bogata in fibre, sunt predispuse la aceasta boala. Asadar, raspunsul la problema nu este cantitatea de grasimi, ci consumul de produse lactate.

Chinezii nu consuma lactate. Majoritatea dintre ei sufera de intoleranta la lactoza si oricum sunt de parere ca laptele este numai pentru bebelusi. Studiind comportamentul asiaticilor din aceasta tara putem observa cum intotdeauna refuza politicos produsele ce contin lapte. Pentru chinezi, preocuparea celorlalte popoare pentru lactate este privita ca fiind ciudata.


Citeste articolul integral pe Garbo

Informatiile oferite mai sus sunt extrase din relatarea lui Prof. Jane Plant, PhD, CB care a trait experienta cancerului la san si ameliorarea efectelor afectiunii dupa ce si-a modificat stilul de viata

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.