Setari Cookie-uri

Un nou medicament pentru tratarea cancerului de san

In Romania, in fiecare an sunt diagnosticate cu cancer mamar peste 6000 de femei. Dintre acestea, 2500 de femei mor anual din cauza acestei afectiuni. La nivel european un caz nou se diagnosticheaza la fiecare 2,5 minute.

”Avand in vedere perspectivele unui sistem de sanatate cu resurse din ce in ce mai putine, prin lansarea ZEQUIPRA(letrozol) compania Romastru vine in intampinarea acestor nevoi prin cresterea accesului la terapii moderne si sigure pentru cat mai multe paciente care poarta povara acestei maladii. In plus, echipa profesionista a diviziei de oncologie ONCONNECT isi propune sa devina interfata dintre medicul specialist oncolog si pacientul cu afectiuni oncologice pentru un management cat mai eficient al acestuia din urma”, adauga Dr. Isabela Komporaly.


Lansarea ZEQUIPRA (letrozol) continua seria lansarilor pe care compania Romastru le-a facut in anul 2011 pe piata de oncologie si nu numai, ca parte a strategiei de diversificare a portofoliului de produse prin accesarea pietei de medicamente generice, pentru a raspunde cerintelor unei industrii farmaceutice aflate intr-o dinamica permanenta. ZEQUIPRA este produs in Uniunea Europeana si se comercializeaza sub forma comprimatelor de 2,5 mg.
Comunicat de presa


Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.