Setari Cookie-uri

Eu stiu cine sunt. Cancerul nu ma defineste!

Exista speranta! Exista speranta pentru copiii si adolescentii bolnavi de cancer. Dovada? Temerarii, cea mai mare comunitate activa din Europa de adolescenti romani care au finalizat tratamentul impotriva cancerului.

Exista speranta! Exista speranta pentru copiii si adolescentii bolnavi de cancer. Dovada? Temerarii, cea mai mare comunitate activa din Europa de adolescenti romani care au finalizat tratamentul impotriva cancerului.


Ziua Mondiala a Cancerului



La nivel global, data de 4 februarie este cunoscuta ca fiind Ziua Mondiala a Cancerului, iar pe 15 februarie este celebrata Ziua Internationala de lupta impotriva cancerului la copil.


In aceasta perioada, in Parlamentul European, imagini si mesaje ale unor adolescenti romani care au invins cancerul (Temerarii) vor fi prezentate cu scopul de a reaminti membrilor Parlamentului din Bruxelles importanta celebrarii supravietuirii. ,,Sunt sincer impresionat de forta acestor tineri care au invins concerul și de mesajul puternic transmis de campania "Poti Si Tu"! Este extraordinar ca posterele acestei campanii romanesti au fost selectate de catre Coalitia Europeana a Pacientilor cu Cancer ca imagine emblematica a victoriei asupra acestei boli necrutatoare!” a declarat Petru Luhan, deputat in Parlamentul European.


Reprezentantii presei sunt invitati sa preia imaginile atasate care sustin si transmit un mesaj puternic impotriva cancerului trimis din partea membrilor Temerarii si sa le faca cunoscute publicului larg in semn de solidaritate fata de cei care lupta impotriva acestei boli.


Suntem mai mult decat incantati sa participam in cadrul unor emisiuni televizate, stiri, sa oferim interviuri alaturi de partenerii nostri, membri Societatii Romane de Onco-Hematologie Pediatrica si membri Clubului Temerarii.


Asociatia Little People isi manifesta angajamentul de a aduce in aceasta perioada si in atentia publicului din Romania o serie de actiuni care promoveaza supravietuirea si sustin lupta continua impotriva cancerului la copil, cat si cele mai de succes povesti, marturii si declaratii ale Temerarilor.


Cei care doresc sa sprijine Campania pot achizitiona o bratara galbena cu inscriptia: ,,Temerarii stiu ca se poate –Poti Si Tu!” pentru o donatie simbolica de 5 lei. Puteti sa ne gasiti:


• 4, 5 februarie: Iulius Mall Timisoara
• 10, 11, 12, februarie: Iulius Mall Cluj-Napoca
• 11, 12 februarie: Baneasa Shopping City, Bucuresti
• 14, 15 februarie: Iulius Mall Suceava
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.