Setari Cookie-uri

Bolnavii de cancer se pot trata gratuit

Conform Agentiei Internationale de Cercetare in Domeniul Cancerului, in anul 2010, la nivel mondial, s-au inregistrat 12.7 milioane de noi cazuri de cancer. In fiecare an 3,2 milioane de europeni sunt diagnosticati cu aceasta boala, iar rata este in crestere, estimandu-se ca pana la sfarsitul anului 2020 numarul persoanelor diagnosticate sa creasca la 15 milioane.

Rezultatele tratamentelor sunt imbucuratoare pentru pacientii care descopera boala in faza incipienta, gradul 1 si 2. In aceste cazuri vindecarea se poate realiza cu succes. Este vital ca pacientii sa se prezinte la un control medical periodic. Depistat la timp, cancerul poate fi tratat iar sansele de de reusita sunt bune. Centrul Medical Focus prin intermediul departamentului de oncologie medicala ofera consultatii de specialitate si investigatii de laborator specifice. Aici se pot efectua consultatii si investigatii ce pot ajuta la depistarea din timp a tumorilor cancerigene.”, a adaugat Dr. Ingrid Iordan.

Asistenta medicala – acordata de medicul specialist



Datrita contactului cu CNAS, cei asigurati beneficiaza de tratament gratuit, in regim de spitalizare de zi, pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau de alt medic specialist. Asigurarea administrarii citostaticelor se realizeaza intr-un mediu spitalicesc competent si in conditii hoteliere decente.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.