Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Pentru bolnavii de cancer exista acum o speranta – cercetatorii in domeniu au gasit o solutie prin care sa anihileze o molecula care se gaseste in peste 90% din tipurile de cancer, printre care si cele mai frecvente in randul femeilor, respectiv barbatilor: cancerul de san si cel de prostata.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

vaccin anticancer

Vaccinul universal contra cancerului

Vaccinul universal impotriva cancerului a fost creat recent de cercetatorii israelieni. Compania Vaxil Biotheraputics si cercetatorii de la Universitatea Tel Aviv sustin ca acest vaccin nu doar previne aparitia sau reaparitia cancerului in cazul bonavilor care au urmat tratament de eradicare a bolii, dar poate combate chiar si tumorile mici deja aparute, diagnosticate in stadiu incipent de evolutie.

Cum functioneaza Vaccinul anticancer ImMucin?

vaccin contra cancerCelulele canceroase se dezvolta rapid in organismul uman pentru ca reusesc sa „pacaleasca” sistemul nostru imunitar care nu le recunoaste ca non-self astfel incat sa le atace.

Orice molecula sau microorganism considerat non-self este atacat de sistemul imunitar prin multiple procese, aceasta pentru ca respectivele microorganisme prezinta pe membrana lor („hainuta” care le acopera) molecule (antigene) care alerteaza sistemul imunitar al omului. In cazul celulelor canceroase aceasta „alertare” a sistemului imunitar nu are loc.
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: