O speranta pentru bolnavii de cancer, un viitor in medicina

Peste 1500 de romani au apelat la Anadolu Medical Center, Istanbul, pentru tratamente medicale

Comunicat de presa

“Tratamentul tipurilor de cancer ginecologic necesita o abordare multidisciplinara. La Anadolu, toate cazurile de cancer sunt examinate de un Consiliu de Evaluare a Tumorilor, alcatuit din patologi, radiologi, specialisti in medicina nucleara, oncologi medicali, oncologi specializati in radioterapie si chirurgi. Astfel, dupa finalizarea evaluarii pre-operatorii, echipa multidisciplinara stabileste planul de tratament cel mai adecvat pentru fiecare pacient in parte, in functie de starea de sanatate, localizarea tumorii, precum si tipul si stadiul bolii. Rezultatele sunt cu adevarat uimitoare!” – explica Necdet Uskent, M.D. Profesor de Hematologie, Medicina Interna si Oncologie Medicala, Anadolu Medical Center.

clinica tratament cancer

Specialistii Anadolu Medical Center, o institutie europeana de top, cu referinte puternice in oncologie si sanatatea femeilor, cu sediul in Istanbul, le-au prezentat pacientilor romani factorii cei mai importanti pentru imbunatatirea ratei de succes in tratamentul cancerelor ginecologice: terapia individualizata si evaluarea pre-operatorie optima, alaturi de cooperarea intre specialitatile medicale si aplicarea unor operatii radicale, folosind metode laparoscopice si robotice.

Retail jobs

Conceput in jurul conceptului de „spital in spital”, Centrul de Oncologie Anadolu le ofera pacientilor posibilitatea de a primi tratament intr-un mediu dedicat privat. Conceptul permite colaborarea in acelasi cadru dintre toate disciplinele implicate in tratarea si monitorizarea pacientilor cu cancer. Aceasta colaborare este deosebit de importanta, deoarece atat pacientul, cat si medicul primar pot avea acces cu usurinta la alte discipline medicale. Abordarea multidisciplinara este de asemenea recomandata pentru diagnosticarea si tratamentul cancerelor ginecologice.

Departamentul de Oncologie Ginecologica are capacitatea de a trata toate tipurile de tumori ginecologice, precum cancer de col uterin, cancer uterin, vulvar, vaginal si tumori trofoblastice gestationale.
Una dintre abordarile cele mai importante pentru tratamentul chirurgical al cancerelor ginecologice consta in efectuarea chirurgiei radicale folosind metode chirurgicale laparoscopice si robotice, care permit o recuperare mai rapida si diminuarea durerii. In prezent, administram aceste metode majoritatii pacientelor, pe care le putem astfel externa si trimite acasa in doar cateva zile”, - Fatih Gucer, M.D. Prof. Asoc. Obstetrica si Ginecologie, Anadolu Medical Center.

In salile noastre de operatii putem obtine un diagnostic pe baza unei sectiuni inghetate, cu ajutorul patologului care ne asista. Datorita infrastructurii tehnologice avansate, toate studiile de imagistica radiologica pre-operatorie pot fi reanalizate de chirurg si radiolog in timpul operatiei, chiar in sala de operatii”, subliniaza Dr. Fatih Güçer, Anadolu Medical Center. “Chirurgia robotica permite suturarea mai confortabila in interiorul abdomenului, precum si suturarea prin indoirea si rasucirea mult mai flexibila a instrumentelor decat in cazul incheieturii umane. Detaliile obtinute prin marirea de 10 ori a tesuturilor reprezinta un ajutor enorm pentru chirurg”.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri