Setari Cookie-uri

Peste 20 de ANI de cercetari: Cancerul poate fi vindecat cu CANABIS

Dupa 10 ani de cercetari a fost descoperit modul in care sistemul endocanabinoid... vindeca mai multe forme de cancer.

Descoperirea sistemului endocanabinoid la inceputul anilor 1990, cad au fost descoperiti receptori membranari specifici pentru canabis, care activeaza componente psihoactive: 9-tetrahidrocanabinol (THC) a deschis calea spre descoperirea unui intreg sistem de semnalizare endogen care este, de fapt, sistemul endocanabinoid.

canabis medicinal efecte vindecare cancer si epilepsie

Canabisul medical sau chiar uleiul pur de canabis mai multe forme de cancer

Uleiul de canabis pur contine o concentratie importanta de canabinoizi activi. Un produs concentrat a fost aprobat pe piata si utilizat pentru tratarea unor pacienti cu mai multe forme de cancer, in Spania (vezi VIDEO de mai sus). Acest concentrat a avut de multe ori o rata de succes mai mare decat chimioterapicele, pentru ca acestea din urma afecteaza nu doar celulele canceroase, ci si celulele sanatoase ale organismului, avand efecte negative generale. In schimb, concentratul de canabis ataca doar celulele canceroase, pastrand intacte functiile celorlalte organe.

Citește și:

Canabisul medical (extract din Cannabis indica) este disponibil si la noi in tara, iar utilizarea acestuia la nivel global a adus oamenilor si alte benficii in afara de tratament al cancerului. O comunitate de parinti cu copii afectati de o forma rara si incurabila de epilepsie din Oradea au folosit canabisul medicinal, cu efecte cutremuratoare asupra sanatatii copiilor, sugereaza Mediafax – cititi mai multe informatii aici.

Foto: canabis medicinal - shuttesrtock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.