Setari Cookie-uri

Am fost diagnosticata cu fibroadenom mamar - discutii pe forumul Healthy

Fibroadenoamele mamare sunt tumori benigne ale sanului descoperite frecvent la femeile tinere. Denumirea tumorii descrie caracterele histologice ale acestor nodului, care contin tesut glandular si tesut fibros. Asadar, acest tip de tumora mamara benigna reprezinta o crestere anormala de tesut glandular mamar si tesut fibros, cel mai frecvent la femeile intre 15 si 30 de ani. Statisticile sugereaza ca pana la 10% dintre femei prezinta fibroadenoame mamare. Sunt descoperite mult mai rar la femeile aflate la menopauza.

Fibroadenoamele mamare sunt tumori benigne ale sanului descoperite frecvent la femeile tinere. Denumirea tumorii descrie caracterele histologice (celulare) ale acestor nodului, care contin tesut glandular si tesut fibros. Asadar, acest tip de tumora mamara benigna reprezinta o crestere anormala de tesut glandular mamar si tesut fibros, cel mai frecvent la femeile intre 15 si 30 de ani. Statisticile sugereaza ca pana la 10% dintre femei prezinta fibroadenoame mamare. Sunt descoperite mult mai rar la femeile aflate la menopauza, iar adesea simpla autoexaminare a sanilor aduce in evidenta prezenta unor noduli in tesutul glandular.

Ce trebuie facut cand o femeie primeste acest diagnostic? Pentru mai multe informatii privind simptomele, cauzele si tratamentul acestei patologii cititi articolul "Fibroadenomul mamar".

Citește și:

Adriana0814 ne marturiseste: "Buna! Am 24 de ani si in urma cu o luna am fost diagnosticata cu fibroadenom mamar drept. Mi s-a prescris tratament cu orgametril (2/zi), paduden si tamoxifen. Problema la mine ar fi si o tromboflebita pentru care urmez tratament cu anticoagulante (sintrom si detralex), iar tratamentul pentru fibroadenom se cam bate cap in cap cu cel pentru tromboflebita. Daca cineva a mai trecut prin aceasta situatie sa sufere de fibroadenom va rog din suflet sa ma sfatutit si sa-mi impartasiti din experienta dumneavostra (ce tratament ati luat, daca a avut efect, daca operatia e o solutie). Va multumesc anticipat".

Dusa vine cu solutii: "Fibroadenomul mamar este o tumora benigna si poate fi tratat natural. El este una din expresiile unui dezechilibru hormonal numit HIPERESTROGENISM, foarte raspandit si care sta la baza multor alte afectiuni: fibrom, chisturi etc. Pentru a te vindeca trebuie sa afli cauza acestui dezechilibru (de preferat intr-un cabinet de medicina integrativa) si apoi sa faci o terapie PERSONALIZATA care sa-ti stabilizeze fibroadenomul si apoi sa-l reduca. Vestea foarte proasta este ca poti sa faci operatie si dezechilibrul sa se manifeste in alta parte (sa recidiveze). Vestea buna este ca exista o solutie naturala, cu terapii neinvazive (energetica, ortomoleculara, fitoterapie, dietoterapie, automasaj etc) care te poate ajuta in toate domeniile ce trebuietratate: dezechilibrul hormonal, inflamatia, dezechilibrul nutritional etc. Vestea mai putin buna este ca terapia naturala de echilibrare neuro-hormonala dureaza minim 4 luni si implica foarte multa seriozitate si dedicatie. Daca esti cu adevarat interesata in a-ti rezolva problema intr-un mod neinvaziv scrie-mi. PS : intamplator, unul din ingredientele naturale ce poate fi folosit pentru reducerea inflamatiei sanului este si un excelent anticoagulant !"

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.