Setari Cookie-uri

Tinerii sunt incurajati in activitati sportive

Prezent la eveniment, celebrul jucator de tenis roman a inmanat personal Trofeul echipei castigatoare.

Comunicat de presa

Scoala Britanica din Bucuresti (BSB) a organizat la finalul saptamanii trecute a 13-a editie a Cupei sportive "Ilie Nastase” (Ilie Nastase Sport Trophy). Peste 420 de elevi si aproximativ 200 de familii si sustinatori au celebrat, astfel, Ziua Sportului, fiind prezenti pe Stadionul Iolanda Balasz Soter pentru o serie de evenimente sportive care au inclus probe de atletism clasice (100 de metri alergari, saritura in inaltime, saritura in lungime, cursa cu obstacole, etc), dar si altele, mai speciale, cum ar fi: tragerea la poarta, cursa cu apa, cursa cu lingura si ou, alergarea in sac, aruncarea sacului cu fasole, etc.

Cupa "Ilie Nastase" este un eveniment anual conceput ca o competitie sportiva intre cele 4 "Case" ale scolii, numite dupa rauri din Romania - Olt, Arges, Dunare si Mures - reunind elevi cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani care concureaza pentru premiul cel mare: Trofeul "Ilie Nastase", inmanat personal de catre celebrul jucator de tenis roman echipei castigatoare, purtatoare a tricourilor galbene - Casa Olt.

Citește și:

"Sunt mandru sa sprijin astfel Ziua Sportului la Scoala Britanica din Bucuresti si ma bucur sa vad ca toti elevii scolii fac sport cu o asemenea pasiune. Sportul ne pregateste pentru performanta, dandu-ne tuturor ocazia de a ne depasi propriile limite si sansa de a fi oameni mai buni. Iar eu sunt 100% un suporter al acestui proiect", a declarat Ilie Nastase, prezent la ceremonia de premiere a Zilei Sportului la BSB.

Trofeul "Ilie Nastase" este o celebrare a spiritului de echipa si o expresie a accentului pe care Scoala Britanica din Bucuresti il pune cu privire la beneficiile unui stil de viata sanatos, dieta echilibrata, exercitii fizice si fitness. Elevii concureaza individual in diversele probe ale intrecerii sportive, insa castigatoare este intotdeauna echipa - "Casa" – careia i se acorda Trofeul, in conformitate cu numarul de puncte adunate de membrii sai.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.