Setari Cookie-uri

Lucruri interesante despre...deodorante si transpiratie!

Transpiratia joaca un rol cheie in termoreglare si in eliminarea unor substante toxice din organism. Vara fiind, este clar ca fiecare corp in parte pierde mult lichid, pierdere care depoziteza pe piele produsi ce dau, mai devreme sau mai tarziu, mirosuri neplacute. Mai adaugam si secretiile glandelor sebacee modificate ce intervin in secretia unor factori cu rol in atragere sexului opus si gata, reteta pare completa.

In legatura cu clorura de aluminiu, multi specialisti s-au aruncat in studii diverse, crezand ca ea da cancer de san la femei. Nimeni nu a reusit sa lege cumva neoplasmul de presupusul factor de risc. Cert este ca nu poti renunta la deodorant, asta mai ales daca preferi sa te duci in California si sa intri in San Luis Obispo County. Acolo este ilegal ca cineva care miroase urat sa patrunda in comunitate, putand face inchisoare pentru treaba asta.

Stai linistit. Daca nu te impaci cu deodorantele, poti da o fuga pana in Japonia. Acolo, compania Aoki a creat primul costum care neutralizeaza mirosul urat al transpiratiei. Poti merge chiar putin mai departe, incercand gumele de mestecat Fuwarinka. Ele au compusi speciali care, dupa mestecare, se elimina prin piele si dau un miros placut de trandafiri, citrice sau menta. Mirosul persista sase ore de la mestecare. Asta da ingeniozitate.

Citește și:

Inca putin si iti faci plinul despre deodorante. Mai afla ca solistul Nirvana, Kurt Cobain, a scos piesa Smells Like Teen Spirit, fara sa stie ca de fapt, exista un produs antiperspirant Teen Spirit, sub marca Mennen. Bineinteles ca trustul nu a adus in discutie copyright-ul, insa nici nu poate baga mana in foc ca piesa a crescut vanzarile. Coincidenta sau nu, Colgate a cumparat Mennen la scurt timp, pentru 670 milioane de $. Si daca tot suntem la capitolul vedete, starul Matthew McConaughey a declarat in 2008 ca nu a folosit niciodata deodorante. Glumind intr-un mod cat se poate de serios, Axe Company i-a oferit imediat produse pentru un an, scriindu-i si o lista cu beneficiile aplicarii lor.

Ce invatam de aici? Ca am avut mare noroc cu mirosul nostru, ca inca avem noroc, ca o sa recurgem peste putin timp la guma de mestecat sau la costume formidabile. Ca mai trebuie sa le multumim egiptenilor, lui Ovidiu si, nu in ultimul rand, japonezilor. Harakiri sushi fuji. Adica va dorim o vara frumoasa, cu piele curata, fina, placut mirositoare!

Citește și:

Sursa: Yuppy.ro

Citeste si alte articole pe Yuppy. Noi iti recomandam:

Huo onanismului! Lucruri teribile despre masturbare
A da o sansa intre doi oameni
Cat costa un job nou?

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.