Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum tea-ma obisnuit, iti prezentam cele mai interesante produse noi disponibile in farmacii si nu numai. De la tratarea nesuferitelor veruci si pana la ingrijirea atenta a dintilor si prevenirea cariilor, Healthy te tine la curent cu tot ceea ce este sanatos!

Multaq - aprobat pentru pacientii cu fibrilatie atriala sau flutter atrial

Multaq este primul medicament aprobat in Statele Unite care a demonstrat beneficiul clinic de a reduce spitalizarea de cauza cardiovasculara la pacientii cu FA/FlA.

Multaq este un medicament anti-aritmic indicat pentru reducerea riscului de spitalizare de cauza cardiovasculara la pacientii cu fibrilatie atriala paroxistica sau persistenta (FA) sau flutter atrial (FlA), cu un episod recent de FA/FlA si factori de risc cardiovascular asociati, care se afla in ritm sinusal sau care vor fi supusi cardioversiei. Factorii asociati de risc cardiovascular includ varsta peste 70 de ani, hipertensiunea arteriala, diabetul, accidentul vascular cerebral in antecedente, diametrul atriului stang ≥50 mm sau fractia de ejectie a ventriculului stang [LVEF] <40%. Aprobarea FDA are la baza cinci studii clinice internationale, multi-centrice, randomizate, care au inclus aproximativ 6.300 de pacienti.

Citește și:

Fundatia Nadia Comaneci inaugureaza Clinica „Nadia Comaneci”

Asezamantul socio-medical, initiat de Parintele Ioan Iordache, a fost finalizat anul acesta, dupa aproape sase ani de la lansarea proiectului, si se adreseaza persoanelor aflate in dificultate, oferind servicii integrate de asistenta medicala, sociala si spirituala.
Clinica „Nadia Comaneci” include 14 cabinete medicale, sase laboratoare si o farmacie, beneficiind de aparatura medicala moderna si colaborarea unor medici specialisti in domenii precum cardiologie, medicina interna, pediatrie, oftalmologie, ORL, kinetoterapie, fizioterapie.
Pe langa acestea, Asezamantul socio-medical cuprinde si o cantina unde vor primi trei mese calde pe zi aproximativ 100 de copii saraci si doua sali de meditatie pentru elevi, unde aproximativ 75 de copii vor avea posibilitatea sa participe la cursuri gratuite. Asezamantul este cea mai mare unitate de acest fel aflata sub patronajul Bisericii Ortodoxe Romane.
Fundatia Nadia Comaneci, infiintata la initiativa gimnastei simbol al sportului romanesc, isi propune sa incurajeze, sa sprijine si sa promoveze performanta in sport si nu numai, militand pentru o viata de nota zece.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.