Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de durerile menstruale

Orice femeie cunoaste experienta acestor dureri, chiar daca le-a intampinat ocazional sau luna de luna. Durerile menstruale pot afecta serios calitatea vietii unei femei, chiar daca dureaza doar cateva zile pe luna, afectandu-i acesteia confortul psihic, fizic dar si randamentul la locul de munca ori armonia in viata de cuplu sau familiala.

Inainte cu o saptamana de sangerarile menstruale este indicat sa faceti in fiecare seara 50-100 de abdomene, dupa posibilitati, pentru a intari musculatura abdominala care va diminua durerile menstruale. Spotul totodata are si rol de eliminare a stresului, astfel ca sindromul premenstrual este redus. Daca puteti, medicii recomanda ca si in timpul menstruatiei sa efectuati cateva exercitii de abdomene (insa nu multe, ca cifra rotuna 30 pe zi), acestea diminuandu-va considerabil durerea si totodata scazand foarte mult fruxul sanguin menstrual, astfel sangerarile vor fi mai putin abundene.

Pozitivismul. Nu abordati o atitudine negativista si nu va izolati in aceasta perioada. Inecrati sa strecurati in programul zilnic si actiuni distractive, care sa va binedispuna.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.