Setari Cookie-uri

Revolutionar: Capsulele cu celule stem

Celulele stem reprezinta probabil cel mai revolutionar tratament si totodata remediul de la care putem avea cele mai mari sperante. Daca am putea manipula complet celulele stem, am putea obtine remediu in boala Alzheimer si alte boli mintale, am putea face un paralitic sa merga, am vindeca complet un infarct, am reconstitui zone malformate in accidente, am putea inlocui pielea cicatrizata de arsuri, am vindeca leucemia complet, cancerele ar fi probabil un termen al trecutului si lista poate continua.

Capsulele contin ingrediente naturale si prezinta un protector de celule stem adulte, un stimulator de celule stem adulte dar si substante active. Ingredientele principale constau in extracte din plante precum: seminte, coji de tatarca, struguri negri, mure negre, coacaze negre, coji de cirese negre, de soc, de prune, de mere uscate, urzici, coada calului (de camp), flori de soc, extras din frunze de mesteacan, concentrat de frunze de struguri negri, gelatina. Compusi din fructe si ierburi cu continut mare de polifenoli/flavonoide, resveratrol (antioxidanti vegetali). Seminte si coji de fructe liofilizate, macinate. Antrodia camphorata, Afa (Aphanizomenon flos, aqva sau alga afa), fucoidan, ganoderma lucidum, seminte de canepa, clorofila, porumb, licium, cartilaj de rechin, polizaharide, triterpene, aminoacizi, fucoza, nanosilicin de clorofila organica, licopin, polifenoli, flavonoide, antioxidanti, feniletilamina, fotocianine etc.
Citește și:

Toate aceste ingrediente naturale au rolul de a spori producetia de celule stem mature a organismului, acestea la randul lor avand capacitatea de a spori regenerarea tesuturilor afectate de boala.

Recomandari pentru capsulele naturiste stimulative ale productiei de celule stem

Sunt numeroase boli in care aceste plante asociate isi aduc buna contributie:
- hepatita,
- ciroza,
- insuficienta renala,

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.