Setari Cookie-uri

Cat de adevarata este gripa porcina?

Priviti fiecare parte si intelegeti ceea ce trebuie inteles. Lucrurile insirate reprezinta opiniile subiective ale unui om, la care se adauga declaratiile unui expert. Nu trebuie sa va influenteze in absolut nicio masura comportamentul vis-ŕ-vis de gripa porcina!

Wolfgang Wodarg, seful pe sanatate din Consiliul Europei, a recunoscut ca gripa porcina nu a ucis mai multi oameni decat gripa normala. Nu era cazul sa se faca atata tam-tam pentru o gripa absolut obisnuita. Wodarg spune in The Sun ca totul a plecat de la interese, de la implicarea uriasa a companiilor farmaceutice, rezultand unul dintre cele mai mari scandaluri ale acestui secol. Scandalul inca nici nu a inceput, dar sunt sanse mari sa inceapa. Doctorul Wodarg ataca dur si vaccinul, spunand ca este inutil, lansat numai pentru a produce panica si, cel mai important, bani. Seful Consiliului a declarat, tot pentru prestigioasa publicatie The Sun, ca nu trebuia ca OMS sa declare pandemia. Nu era cazul. Gripa porcina e doar o banala gripa, care apare in fiecare sezon rece.

“Gripa porcina e doar o facatura. Nu exista asa ceva…” Sunt vorbe auzite de la un medic oarecare, la un stagiu oarecare, intr-un spital oarecare, de un om oarecare.

Citește și:

Priviti fiecare parte si intelegeti ceea ce trebuie inteles. Lucrurile insirate reprezinta opiniile subiective ale unui om, la care se adauga declaratiile unui expert. Nu trebuie sa va influenteze in absolut nicio masura comportamentul vis-à-vis de gripa porcina!

Opinii?

Un text de: I. R.

Sursa: Yuppy.ro

Citeste si alte articole pe Yuppy. Noi iti recomandam:

7 intamplari ciudate
10 pentru putina distractie!
Interpretarea viselor

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.