Setari Cookie-uri

Mituri si adevaruri despre corpul femeii

Fizicul ascunde mute caracteristici ale unei persoane, ii poate da de gol stilul de viata, ingrijirea, existenta sau nu a unui program de miscare, sexualitatea, formele fetei vorbesc despre cat rade si cat sta incruntata o persoana, despre degajare si lista poate continua.

Dupa menopauza femeia nu mai are aceleasi senzatii sexuale

In general dupa menopauza, datorita cantitatii foarte mici de hormoni sexuali, mucoasa vaginala se atrofiaza si sensibilitatea ei scade. Insa femeia se obisnuieste in timp cu acest mic “neajuns” si ulterior placerea sexuala creste din nou. Evident, odata cu inaintarea in varsta intensitatea placerii sexuale scade, atat la femei cat si la barbati, deci nu va asteptati ca totul sa fie ca la 20 de ani.

Antibioticele si contraceptia

Desi unii meidici neaga interactiunea dintre pilulele contraceptive si antibiotice, totusi sunt femei care au ramas insarcinate dupa un tratament cu antibiotice desi luau anticonceptioanle. Deasemene farmacistii sustin ca sunt intr-adevar medicamente care interactoneaza cu efectele piluelor contraceptive. De aceea este indicat ca in timpul tratamentului cu antibiotice si inca doua saptamani de la terminarea acestuia sa folositi si o alta metoda constraceptiva (de exemplu prezervativul) asociata pilulelor.

Citește și:

Femeile cu bazinul lat nasc mai usor

Este o relitate fiindca in sarcina, dar si la nastere, oasele bazinului se departeaza usor datorita “inmuierii” articulatiilor dintre acestea si a simfizei pubiene, astfel incat se formeaza un spatiu mai mare pentru copil si acesta iese mai usor. Femeile cu bazinul mai lat tin mai usor o sarcina si nasterea este mai putin dificila.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.