Setari Cookie-uri

Scapa de vergeturi si tonifiaza-ti corpul

De cate ori nu te-ai uitat in oglinda incruntandu-te la vederea inesteticelor vergeturi? Sau de cate ori ai pus la loc pe umeras un costum de baie care iti placea insa erai convinsa ca nu iti acopera zonele afectate? Vergeturile, alaturi de celulita reprezintat cauza din spatele unui complex. Pentru a scapa de haine prea largi, prea lungi sau stanjeneala trebuie sa combatem cauza care produce problema.

Cum scapam de vergeturi?

- Evita dietele drastice care garanteaza efecte “minune” in timp foarte scurt.
- Hraneste-ti pielea cu produse cosmetice dintre cele mai bune, foloseste creme antivergeturi si anticelulitice si apeleaza la masaj profesionist.
- Ia-ti suplimente de vitamina E sub forma de capsule concentrate sau direct din natura. Cele mai recomandate in acest sens sunt rosiile, spanacul, cerealele sau legumele verzi.
- In cazul viitoarelor mamici, fluctuatiile de greutate nu pot fi sterse de pe lista insa pot fi monitorizate constant de catre un doctor si tinute sub control printr-o alimentatie potrivita
- Tratamentul cu laser poate sa intinda pielea si sa ii dea elasticitatea si netezimea de alta data, prin urmare, daca te tin buzunarele si iti doresti efecte vizibile immediate poti investi in aceasta procedura.
- Iar ca ultim remediu operatiile estetice vin sa corecteze micile defecte inestestetice.
Desi nu exista un remediu minune care sa te scape peste noapte de vergeturi, acestea pot fi atenunate sau tinute sub control, eventual mascate prin lotiuni autobronzante sau poti evita formarea unora noi prin alimentatie potrivita si exercitii fizice de tonifiere a corpului.

Citește și:

Emma Dobre

Sursa: Envy.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.