Setari Cookie-uri

2 vesti la care nu te asteptai

Obezitatea creste riscul sarcinii neplanificate si a BTS-urilor

In ceea ce priveste momentul culminant al actului sexual, greutatea nu reprezinta o problema in randul femeilor obeze, acestea putand avea orgasm la fel ca si femeile slabe.

Barbatii nu se pot considera norocosi in aceasta privinta, disfunctia erectila fiind de doua ori si jumatate mai intalnita la barbatii obezi spre deosebire de barbatii cu indicele de masa corporala normala.

obezitate Pentru a deveni erect, penisul are nevoie de un flux de sange sanatos. Disfunctia erectila poate reprezenta o boala a inimii sau probleme ale circulatiei sangelui. De aceea, este indicat ca cei care sunt intr-o asemenea situatie barbatii cu o astfel de problema trebuie sa renunte la jena si sa consulte un medic specialist pentru a afla cauzele care determina disfunctia erectila.

Indiferent de greutatea corporala sau de oricare alte probleme de ordin fizic, este important ca sanatatea sa conteze cel mai mult pentru fiecare dintre noi. Nimanui nu ii place ca defectele sale sa fie observate de persoane straine cum ar fi doctori sau noii iubiti.

Pentru a preveni problemele, dar si pentru a testa starea de sanatate, este important sa mergi la consultul regulat al medicului. De asemenea, viata sexuala satisfacatoare te poate ajuta sa te mentii in forma, sa fii sanatos si fericit.

Alimentatia sanatoasa si exercitiile fizice pot reprezenta un mod de a ajunge la o greutate satisfacatoare. Insa, daca nu reusesti sa slabesti nu trebuie sa renunti sa te respecti si sa ai incredere in persoana ta deoarece pentru a putea fi apreciat de cei din jur, trebuie sa incepi prin a te aprecia mai intai tu!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.