Tu cum ai grija de gatul tau?

Durerile de gat, inflamatia si iritatia gatului si a cavitatii bucale nu sunt afectiuni sezoniere, ele pot aparea in orice anotimp. Exista o multitudine de factori externi care actioneaza defavorabil asupra mucoasei buco-faringiene: schimbarile bruste de temperatura dintre anotimpul rece si cel cald; incarcarea atmosferei cu microparticule de praf din cauza poluarii; aerul conditionat utilizat atat in perioada rece a anului si mai ales pe perioada verii; fumatul excesiv ce poate afecta atat persoana care fumeaza, cat si pe cei din jurul acestora.

Comunicat de presa

Trachisept este solutia 100% naturala, bazata pe ingrediente apicole (miere si propolis), cu actiune neinvaziva asupra organismului, care calmeaza durerile de gat, reface mucoasa iritata a cavitatii bucale si tonifica intregul organism.

durere de gatDurerile de gat, inflamatia si iritatia gatului si a cavitatii bucale nu sunt afectiuni sezoniere, ele pot aparea in orice anotimp. Exista o multitudine de factori externi care actioneaza defavorabil asupra mucoasei buco-faringiene: schimbarile bruste de temperatura dintre anotimpul rece si cel cald; incarcarea atmosferei cu microparticule de praf din cauza poluarii; aerul conditionat utilizat atat in perioada rece a anului si mai ales pe perioada verii; fumatul excesiv ce poate afecta atat persoana care fumeaza, cat si pe cei din jurul acestora. Din cauza schimbarilor de mediu, mucoasa devine iritata, apar senzatii de gat uscat, respiratie ingreunata si tuse seaca.

Trachisept ofera o solutie naturala, care poate fi folosita pe o perioada indelungata, pe tot parcusul anului. Produsele din gama Trachisept au la baza ingrediente apicole, care ajuta la ameliorarea si calmarea durerilor de gat si reducerea simptomelor de iritatie la nivelul cavitatii buco-faringiene (din cauza fumatului si a aerului conditionat). Trachisept are un gust foarte placut, arome variate si nu contine coloranti.

Gama Trachisept contine: Trachisept Miere si Propolis, care datorita combinatiei de ingrediente apicole si propolis calmeaza gatul iritat si are actiune antimicrobiana; Trachisept Miere si Lamaie - calmeaza gatul iritat si usureaza respiratia; Trachisept Miere si Fructe de padure care are o combinatie de ingrediente naturale si miere, cu aport de vitamina C; Trachisept Mentol si Eucalipt care desfunda nasul si calmeaza gatul iritat.

Anul acesta gama s-a completat cu doua produse noi: Trachisept propolis fara zahar – combinatie pe baza de propolis cu actiune antibacteriana, antifungica si antivirala, care poate fi utilizat si de catre diabetici si Trachisept Junior care intareste sistemul imunitar si este adresat copiilor cu varsta peste 3 ani.

Trachisept se poate administra pe tot parcursul zilei, ori de cate ori este nevoie, pana la 4-6 comprimate pe zi.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri