Setari Cookie-uri

Tu cum ai grija de gatul tau?

Durerile de gat, inflamatia si iritatia gatului si a cavitatii bucale nu sunt afectiuni sezoniere, ele pot aparea in orice anotimp. Exista o multitudine de factori externi care actioneaza defavorabil asupra mucoasei buco-faringiene: schimbarile bruste de temperatura dintre anotimpul rece si cel cald; incarcarea atmosferei cu microparticule de praf din cauza poluarii; aerul conditionat utilizat atat in perioada rece a anului si mai ales pe perioada verii; fumatul excesiv ce poate afecta atat persoana care fumeaza, cat si pe cei din jurul acestora.

Comunicat de presa

Trachisept este solutia 100% naturala, bazata pe ingrediente apicole (miere si propolis), cu actiune neinvaziva asupra organismului, care calmeaza durerile de gat, reface mucoasa iritata a cavitatii bucale si tonifica intregul organism.

durere de gat Durerile de gat, inflamatia si iritatia gatului si a cavitatii bucale nu sunt afectiuni sezoniere, ele pot aparea in orice anotimp. Exista o multitudine de factori externi care actioneaza defavorabil asupra mucoasei buco-faringiene: schimbarile bruste de temperatura dintre anotimpul rece si cel cald; incarcarea atmosferei cu microparticule de praf din cauza poluarii; aerul conditionat utilizat atat in perioada rece a anului si mai ales pe perioada verii; fumatul excesiv ce poate afecta atat persoana care fumeaza, cat si pe cei din jurul acestora. Din cauza schimbarilor de mediu, mucoasa devine iritata, apar senzatii de gat uscat, respiratie ingreunata si tuse seaca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.