Setari Cookie-uri

Dieta Lady Gaga - Dieta cu Whisky!?

Extravaganta artista Lady Gaga a afirmat de curand ca singura dieta pe care o tine este bazata pe alcool, dar practica gimnastica si forta in fiecare dimineata, alaturi de multe exercitii de yoga.

Alcoolul afecetaza rezultatele obtinute prin exercitii fizice?


Din pacate da. Alcoolul epuizeaza depozitele de glicogen din muschi, dar inhiba si transmiterile nervoase, asadar scade rezistenta musculara, scade capacitatea de lucru a muschilor, obositi rapid, febra musculara se instaleaza rapid, iar exercitii cu greu le mai puteti efectua corect.

Ar trebui sa renunt complet la alcool?


Este indicat ca din cand in cand sa gustati si din alimentele despre care se stie ca nu sunt tocmai cele mai bune pentru sanatate. O data pe luna de exemplu sau la doua saptamani puteti face exceptii, dar nu excese. Aceasta pentru ca organismul are nevoie de putina diversificare, chiar una din primele zece cauze de cancer la nivel mondial a fost declarata lipsa diversificarii alimentatiei. Astfel ca un pahar de alcool in seara cu prieteni nu strica, insa... abuzul desigur nu este indicat.


Vinul rosul este bun, dar consumat rar, si nu zilnic. Se recomanda sa evitati bauturile procesate care sunt o adevarata otrava pentru ficat. Mizati pe bauturile alcoolice care se obtin in mod natural.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.