Setari Cookie-uri

Sfaturi anti-stres pentru nativele fiecarei zodii

Situatiile stresante sunt aproape inevitabile in viata alerta si moderna pe care o ducem. Haideti sa aflam impreuna ce sfaturi anti-stres ar trebui sa urmam in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

Leu

Pentru ca sunteti extraordinar de exigente, aveti tendinta sa va suparati si sa explodati atunci cand cineva actioneaza contrar dorintelor dumneavoastra. Incercati sa nu mai presati oamenii pentru a evita confruntarile directe.

Ca sa va destresati faceti plimbari, cititi un ziar sau o carte ori faceti ceva ce va distrage atentia de la motivul supararii.

Fecioara

Dat fiind faptul ca sunteti persoane harnice, nu prea va gasiti timp pentru a va relaxa. Supararile dumneavoastra provin din cauza problemelor marunte de la munca sau a lucrurilor care nu merg asa cum a fost stabilit.

Faceti-va o lista cu prioritati pe care sa o rezolvati folosindu-va de abilitatile si energia pe care le posedati. Important este, de asemenea, sa invatati sa ganditi obiectiv – puteti observa cum astfel problemele se vor rezolva de la sine.

Citește și:

Balanta

Ca native ale zodiei Balanta sunteti nehotarate si va vine greu sa alegeti o modalitate de a solutiona problemele. Mai mult, incercati sa fiti cinstite intotdeauna, iar nedreptatea va supara.

In loc sa va framantati atunci cand vedeti nedreptate, folositi-va energia de care dispuneti pentru a face ceva folositor. Incetati sa va stresati din cauza situatiilot pe care nu aveti puterea sa le schimbati.Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Cititi si alte articole pe Garbo. Noi va recomandam:
Despre bolile cardiovasculare si factorii lor de risc
100 de alimente miraculoase pentru organism
11 Semne ca ai racit la ovare

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.