Setari Cookie-uri

Trei metode simple ca sa previi diabetul

14 noiembrie, Ziua Mondiala Diabetului, cel mai important eveniment la nivel global dedicat acestei boli. In cadrul acestei zile au loc diferite manifestari prin care se doreste educarea si informarea populatiei asupra importantei preventiei si controlului diabetului.

Tratamente naturale


Tratamentele naturale, pe baza de plante si suplimentele nutritive completeaza un regim de viata echilibrat, ajutand la prevenirea diabetului. Un exemplu este suplimentul 100% natural Extracte Esentiale de la Bio Elemente, cel mai puternic protector impotriva diabetului. Fiind un supliment pe baza de fructe (Noni de Hawai, Mangostan, Acai, Goji, Rodie) acest supliment nu are efecte secundare, putand fi consumat atat pentru prevenirea diabetului, dar si pentru detoxifierea organismului sau imbunatatirea functiei digestive si a ficatului.

Astfel, nu ratati in aceste zile evenimentele organizate de catre institutiile medicale implicate in prevenirea si controlul diabetului. Mai multe informatii gasiti si pe http://educatie-diabet.ro/

Comunicat de presa


Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.