Setari Cookie-uri

Cum ne ingrijim pielea iarna?

Afla cum poti sa iti ingrijesti corect si sa iti hidratezi pielea in sezonul rece.

Trebuie sa ai mereu in vedere faptul ca o crema cu protectie UV nu se foloseste doar vara, ci si in sezonul rece. Soarele de iarna in combinatie cu stralucirea zapezii are efecte nocive pentru piele. In sezonul rece, aplica o crema cu protectie solara pe fata si pe maini (daca sunt expuse) cu jumatate de ora inainte de a iesi afara. Reaplica la intervale de cateva ore daca stai in frig toata ziua.

Nu iti neglija mainile

Cand vine vorba despre piele, cea a mainilor este mai subtire decat cea de pe alte parti ale corpului. De asemenea, are mai putine glande sebacee. Acest lucru inseamna ca este mai greu sa mentii o piele a mainilor hidratata, mai ales in sezonul rece. O ingrijire necorespunzatoare a mainilor poate provoca mancarimi ori iritatii. Incearca sa porti manusi de fiecare data cand iesi afara; daca este foarte frig si vrei sa iti protejezi mainile cu manusi de lana, pune pe dedesubt o pereche subtire de manusi de bumbac pentru a evita cauzarea unor iritatii.

Citește și:

Evita manusile si sosetele ude

Manusile si sosetele ude pot produce diverse iritatii pe piele sau chiar eczema. Poarta mereu la tine niste manusi sau sosete de schimb sau evita sa te uzi. In cazul in care nu se poate, atunci cand ajungi acasa usuca-te, spala-te bine, hidrateaza-ti pielea cu crema si vei fi ca noua!Citeste articolul integral "Cum sa iti ingrijesti pielea in sezonul rece?" pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.