Setari Cookie-uri

Nu hrani cancerul!

“Nu hrani cancerul!” este titlul unei carți de nutriție cu totul speciale, semnate de Dr. Pavel Chirila, alaturi de Madalina Popescu si Cristela Georgescu.

Nu hrani cancerul” isi propune sa constituie un ghid de alimentatie pentru fortificarea organismului.Principiile sanatoase continute in paginile acestei carti incearca sa propuna o alternativa pentru prevenirea imbolnavirilor cronice, dar si pentru recuperarea celor care au trecut prin tratamentele incipiente de vindecare a cancerului.

alimentatie anti cancer

In Romania, 57 de pacienti afla zilnic ca sunt bolnavi de cancer, acesta fiind cea de-a doua cauza a mortalitatii, atat la nivel national, cat si european. Cancerul este o maladie impotriva careia lupta purtata este una anevoioasa, motiv pentru care este necesar ca armele cele mai eficiente sa fie la indemana, iar sprijinul acordat celor afectați de aceasta boalasa fie cat mai complet.

Stilul de viata influenteazacalitatea vietii, iar alimentatia este un aspect decisiv in ceea ce priveste traiectoria starii de sanatate.

Citește și:

Conceputa ca un plan de bataie impotriva cancerului, cartea are capitole dedicate atat identificarii alimentelor daunatoare, cat si trecerii in revista a alimentelor sanatoase si a unor principii esentiale pentru prepararea acestora, precum si un rețetar cu propuneri gustoase si usor de preparat pentru orice varste si pentru orice preferințe. Este un volum usor de parcurs, intr-o prezentare grafica placuta si prietenoasa, special gandit sa devina un aliat de incredere in pregatirea meselor de fiecare zi.

“Cancerul prolifereazain prezenta fisurilor din ansamblul alimentatiei. Asadar, este extrem de important ca alimentatia curenta sa fie una care sa sprijine organismul, si nu sail conduca la degradare.


Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.