Setari Cookie-uri

5 Tratamente naturale pentru arsurile solare

Astazi, razele de soare sunt mult mai puternice decat in trecut si crema cu protectie UV a devenit un element indispensabil pentru fiecare dintre noi. Totusi, daca pielea noastra sufera de pe urma sezonului cald (este iritata sau arsa), exista cateva solutii usoare care sa o calmeze si sa ii redea stralucirea si hidratarea de care are nevoie.

3. Hidrateaza pielea expusa la soare.

Atunci cand ne expunem pielea la soare, ea devine mai uscata. Tocmai de aceea, hidratarea este esentiala nu doar in sezonul rece, ci si in sezonul cald. Atunci cand observi basicute cauzate de soare, este cel mai bine sa folosesti o crema recomandata de medic. Roseata provocata de soare poate fi vindecata cu o lotiune hranitoare, aplicata de mai multe ori pe zi. Astfel vei reusi nu doar sa estompezi efectele negative ale razelor de soare, ci si sa ai o piele mai luminoasa si mai fina.

arsuri solare tratamente naturiste

La fel, chiar daca nu ai folosit de la inceput o crema cu protectie UV, nu este niciodata prea tarziu sa faci acest lucru. Ea hidrateaza si te apara de radiatii si dupa ce pielea ta a fost deja afectata.

Citeste articolul integral: Solutii de vara simple si rapide: cum sa tratam arsurile provocate de soare pe Garbo.ro

Iti recomandam si:

Citește și:

Din nou tanara: 5 pasi simpli pentru un ten de invidiat!


Surse foto: Shutterstock.com

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.